Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині дообрано трьох депутатів і зареєстровано кандидатів на посади старост

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, на Львівщині дообрано трьох депутатів і зареєстровано кандидатів на посади старост.

В неділю, 8 січня, на Львівщині відбулися перші цьогорічні вибори. За словами начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федора Алєйнікова, цього дня пройшло повторне голосування в одномандатних виборчих округах №№ 7 і 8 з виборів депутатів Шегинівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Мостиського району і в одномандатному виборчому окрузі № 17 з виборів депутатів Жовтанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Кам’янка-Бузького району.

"Повторне голосування було призначене територіальними виборчими комісіями у зв’язку з тим, що в цих трьох округах кандидати у депутати набрали найбільшу і однакову кількість голосів під час виборів 18 грудня 2016 року, - зазначив Федір Алєйніков. - За підсумком цього голосування обрано трьох депутатів сільських рад, двоє з яких – самовисуванці".

Додамо, що 29 січня відбудуться перші вибори старост сіл Максимовичі, Лановичі та П’яновичі Бісковицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Самбірського району. Реєстрація кандидатів на посади старост уже завершилася.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ