Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Здоров'я

На Львівщині дискутували щодо в’їзного медичного туризму

На Львівщині дискутували щодо в’їзного медичного туризму України та переваг області в цій галузі. Про це сьогодні, 10 лютого, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської ОДА.
Фото: Львівська ОДА

Вперше у Львові відбувся MedTourNetworking Hub: дискусійна панель для професіоналів галузі медичного туризму. Захід провели з метою обговорення питань щодо створення комплексної моделі співпраці всіх зацікавлених у розвитку медичного туризму.

В межах MedTourNetworking Hub дискутували на тему: ʺВ'їзний медичний туризм в Україну та переваги Львівського регіонуʺ.

ʺРозвиток медичного туризму - одна з цілей, які ми собі окреслили минулого року. Ми маємо угоду про співпрацю з медичним кластером, а також у серпні спільно з  Асоціацією розвитку медичного туризму України провели Форум медичного та оздоровчого туризму. На цей Форум до нас приїхали близько 25-ти іноземних баєрів, які зацікавлені у медичних, оздоровчих послугах. Для них ми провели промо тур клініками міста Львова, санаторно-курортними комплексами Львівщини. Також баєри мали прекрасну можливість налагодити контакти, вибудовувати майбутню співпрацю в межах B2B зустрічей. Також управління популяризує цю важливу нішу в межах виставкових ярмарок, зокрема міжнароднихʺ, - зазначив заступник начальника управління туризму та курортів Львівської ОДА Тарас Лозинський.

Серед розглянутих тем в межах Форуму:

- шляхи залучення клієнтів - міжнародний досвід;

- надання якісної комплексної послуги для клієнта (пацієнта та його супроводжуючих)

- супровід та підтримка ʺпід ключʺ;

- взаєморозрахунки між гравцями ринку - модель кооперації бізнесів;

- наявність достовірної статистики та досліджень;

- ціноутворення;

- створення так званого ʺрегіонального диспетчерського центруʺ, який буде: обирати партнерів (клініки і лікарів) та ʺсертифікуватиʺ; контактувати з немедичними партнерами (готелі, перевізники, перекладачі, заклади відпочинку); дотичним до питання розробки загального та зрозумілого прайсу на медичні та не медичні послуги; займатиметься загальним маркетингом регіону; фінансуватиметься усіма зацікавленими гравцями ринку медичного туризму. 

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 7 лютого у Львові стартував четвертий MedTourNetworking Hub: дискусійна панель для професіоналів галузі медичного туризму

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ