Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Здоров'я

На Львівщині формують склад координаційної ради з питань громадського здоров’я

Пропозиції щодо кандидатур для включення до складу Регіональної координаційної ради у Львівській області потрібно подати до 6 січня. Про це інформує Львівська ОВА.

На виконання постанови КМУ від 07.12.2023 №1284 «Порядок утворення та діяльності регіональних координаційних рад з питань громадського здоров’я» та з метою сприяння координації виконання програм та проведення заходів у сфері громадського здоров’я на обласному рівні, визначення стратегічних напрямків розвитку регіональної системи громадського здоров’я при Львівській ОВА створюється Регіональна координаційна рада з питань громадського здоров’я у Львівській області.

До її складу можуть входити представники структурних підрозділів обласної та районних військових адміністрацій, центрів контролю та профілактики хвороб, керівники закладів сфери охорони здоров’я, установ, громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері громадського здоров’я.

Пропозиції щодо кандидатур для включення до складу Регіональної координаційної ради потрібно подати до 6 січня на електронну пошту Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної військової адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ