Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині масштабно відзначать Свято Героїв

У неділю, 27 травня, на Львівщині відбудуться урочисті заходи із нагоди відзначення Свята Героїв. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Розпочнуться урочистості із покладання квітів до пам’ятника головному командирові УПА генерал-хорунжому Романові Шухевичу у Білогорщі. Звідси стартуватиме естафета за участі студентів Львівського державного університету фізичної культури.

Опісля відбудеться покладання квітів до могил героїв на Личаківському кладовищі, зокрема на полі почесних поховань № 67, № 76 та чин екуменічної панахиди.

Найбільшим дійством, що неодмінно запам’ятається кожному з учасників, стане урочиста хода, що стартуватиме від площі біля пам'ятника Степанові Бандері, де відбудеться формування святкової колони.

Хода пройде центральними вулицями міста до площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку, де всі учасники святкового дійства спільно з музичними оркестрами області виконають Національний Гімн України. Також сформують Тризуб.

Завершить заходи з нагоди Свята Героїв громадське віче.

Львівська обласна державна адміністрація запрошує всіх охочих долучитися до свята та вшанувати велич і звитягу українських героїв та одягнути національний одяг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ