Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині організували табір для діток "Сім’я – це шлях до щастя"

Упродовж 3 – 9 червня у селі Великі Глібовичі, Перемишлянського району провели табір для дітей при парафії Успіння Пресвятої Богородиці ʺСім’я – це шлях до щастяʺ, - повідомляє прес-служба ЛОДА.

Кожного дня діти та шкільна молодь під керівництвом сестер Вінкетії та Августини із ЗсПР, спільно розмовляли про важливість сім’ї, роль матері та батька, роль дитини в родині, а також про цінності, які варто спільно формувати в родині.

 Особливого настрою до загальної атмосфери табору додавали аніматори, які навчали дітей запальних бансів, виготовляли з дітьми чудові листівки, ліпили гончарські вироби, бавились нові ігри  і все це додавало кожному учаснику табору ще більше заохоти, щоб і надалі приходити і брати участь у спільному активному відпочинку.

Не залишились без уваги і батьки, з якими зустрічались на молитві за дітей, де обговорювали проблеми виховання і про сприйняття дитини самої себе, і про ставлення її до сім’ї,  а також про формування дитини як зрілої особистості.

А в підсумку табору (9 червня) було чудове Свято сім’ї яке провели у місцевому Будинку культури разом з працівниками культури Бібрської ОТГ.

Цей табір  організували завдяки підтримці департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА в межах проекту ʺАктивуйсяʺ, в межах заходів ʺКультурно-мистецьке таборування для населення сільської місцевості та ʺВеселі канікулиʺ християнсько-мистецького спрямування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ