Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині проведуть кампанію із безпеки дорожнього руху «Віч-на-віч»

Сьогодні, 26 червня, відбулась нарада в межах реалізації проекту технічної допомоги Європейського інвестиційного банку «Безпека учасників дорожнього руху» на вимогу Міністерства інфраструктури України, у зв’язку з початком підготовки другої інформаційної кампанії. Про це повідомили в прес-службі ЛОДА.

Під час наради учасників ознайомили із результатами попередньої кампанії, мета якої була підвищити рівень обізнаності учасників дорожнього руху про небезпеку перевищення швидкості задля зміни поведінки водіїв на дорозі.

«Ми покладали великі сподівання на минулорічну кампанію, і вона себе виправдала. Зараз у планах організувати іще масштабнішу кампанію із безпеки дорожнього руху «Віч-на-віч» за фінансової підтримки Європейського інвестиційного банку. Міністерство інфраструктури України підтримує подібні проекти, адже це один із заходів, що реалізовуватимуть в межах Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні до 2020 року. Уся кампанія сфокусована навколо цінності людського життя та покликана підвищити рівень відповідальності за кермом», - зазначила експерт з комунікації Рамона Лупу.

Успішність першої інформаційної кампанії посприяла організації ще одного такого проекту зі збільшенням кількості залучених регіонів.

«Зі стартом інформаційної кампанії, в межах якої було розміщено біг-борди та проморолики, рівень смертності на дорогах знизився на 20%. За статистикою поліції після запуску подібних проектів значно знижується кількість ДТП через перевищення швидкості. Такі кампанії особливо актуальні зараз в світлі збільшення капітально відремонтованих доріг на Львівщині», - наголосив начальник відділу розвитку інфраструктури та тендерно-договірних відносин Микола Одиноцький.

Відтак, друга інформаційна кампанія із безпеки дорожнього руху «Віч-на-віч» розпочнеться уже у вересні та охопить шість областей, серед яких Львівська, Івано-Франківська, Херсонська, Харківська, Хмельницька та Житомирська області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ