Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині реорганізовують лабораторії ветсанекспертизи

На Львівщині розпочалась реорганізація лабораторій ветсанекспертизи ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області. Відтепер усі лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи області переводяться у склад двох акредитованих - Міжрайонної лабораторії у Пустомитах та Львівської регіональної лабораторії. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА,

Як зазначив, сьогодні, 26 липня, під час брифінгу перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський зміни в установі покращать якість та своєчасність надання послуг бізнесу, а також запобігти проявам корупції.

«Перш за все це можливість надавати якісні послуги, адже лабораторії входитимуть в склад обласних лабораторій, повноваження яких поширюється на територію всієї області. Відтак, вони зможуть збільшити кількість послуг, які будуть надавати власне ці безпосередні лабораторії на ринках», - наголосив Ростислав Замлинський.

Також він додав, що реорганізація лабораторії ветсанекспертизи -  це і відкритість та доступність для бізнесу, адже робота організована таким чином, щоб допустити якомога менше проявів корупції з боку тих чи інших людей.

За словами заступника начальника Головного управління Держспоживслужби у Львівській області Ростислава Волошина, упродовж півроку лабораторії вже провели 100 тисяч досліджень.

Відтак, в реалізацію недопущено 500 кг мяса, 2 тонни молока, 33 тонни овочів та фруктів.

Штатна чисельність працівників лабораторій не змінитьсся, однак вони пройдуть атестацію, яка розпочнеться 30 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ