Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розпочався форум "ДІЙмо разом проти насильства"

Сьогодні, 16 грудня, на Львівщині розпочався форум з питань запобігання та протидії насильству ʺДІЙмо разом проти насильстваʺ.
На Львівщині розпочався форум "ДІЙмо разом проти насильства"

Учасників заходу привітав заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Тарас Грень.

ʺКласики казали, що найдовша та найважча дорога насправді складається з маленьких кроків і розпочинається з першого. І він відбувся. Ми пройшли доволі непростий , але цікавий та ефективний шлях. Важливо зрозуміти, що озвучуючи проблеми та зробивши конкретні кроки – ми розпочинаємо шлях вирішення цих проблемʺ, - зазначив Тарас Грень.

Окрім того, він додав, що захід ʺДІЙмо разом проти насильстваʺ - це перший Форум такого скерування, який відбувається на теренах України.

Зазначимо, що у межах Форуму відбудуться чотири панельні дискусії: ʺПолітика розбудови системи реагування на насильствоʺ, ʺПослуги та захист постраждалихʺ, ʺПокарання кривдникаʺ, ʺПревенція насильстваʺ.

ʺЗ вашою допомогою Міністерство й надалі старатиметься впроваджувати заходи щодо запобігання та протидії домашнього насильства. Ми впевненими кроками реалізуємо цю політику. Станом на сьогодні, відбулися революційні зміни, але попереду ще багато роботи. Багато викликів ставить нам суспільство щодо переформатування політики свідомості. Але наші кроки викликають у людей довіру і розуміння того, що їх чують та захистятьʺ, - наголосила начальник Управління протидії торгівлі людьми та запобігання домашньому насильству Міністерства соціальної політики України Валентина Осадча.                                

Нагадаємо, що організатори заходу - департамент соціального захисту населення Львівської ОДА у партнерстві з громадською організацією ʺЦентр ʺЖіночі перспективиʺ за підтримки UNICEF та ʺThe Kvinna till Kvinna Foundationʺ.

Як писало Гал-інфо, у Львові провели акцію проти насильства: поліцейські з дітьми запускали голубів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ