Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розпочався традиційний табір ʺЗлет на горі Маківкаʺ

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/2
Сьогодні, 18 вересня поблизу села Тухля Сколівського району розпочався триденний табір ʺЗлет на горі Маківкаʺ для молоді Львівщини. Про це повідомили 18 вересня Гал-інфо у прес-службі ЛОДА.

Львівська обласна молодіжна організація ʺСпадщинаʺ щороку урочисто вшановує пам’ять героїв, що відчайдушно боронили гору Маківка в 1915 році. Традиційно це відбувається у травні, але через карантинні обмеження подію перенесли на вересень.

У програмі передбачено мандрівку на гору Маківка для вшанування пам’яті Січових Стрільців, велику теренову гру, різнотематичні заняття, співи під гітару та інтерактивні ігри.

ʺВже традиційно програма табору складена так, щоб усі учасники змогли в інтерактивній формі ознайомитись із історією українського стрілецтва, а також щоб молодь Львівщини урочисто вшанувала полеглих воїнів. Табір передбачає як фізичну підготовку, так і історичні квести та тренінги із саморозвиткуʺ - зазначають організатори.

Проєкт реалізовується Львівською обласною молодіжною організацією ʺСпадщинаʺ за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації у межах підтримки конкурсу молодіжних проєктів, для реалізації яких у 2020 році надається фінансова підтримка з обласної програми ʺМолодь Львівщиниʺ на 2016 – 2020 роки.

Контактна особа – Діана Паук, тел. 0637169399

Деталі події за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ