Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині стартує Галицьке медичне ралі

З 24-го по 26 жовтня 2006 року на базі туристично-відпочинкового комплексу «Узлісся», що у Перемишлянському районі Львівської області, вперше в Україні відбуватиметься Галицьке медичне ралі для бригад екстреної медичної допомоги. Про це сьогодні, 20 жовтня 2006 року, під час прес-конференції повідомив начальник головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА Ігор Герич.
За його словами, це перша спроба в Україні на регіональному рівні зініціювати професійні змагання карет швидкої медичної допомоги, які зможуть показати свої вміння і майстерність. Урочисте відкриття змагань відбудеться 24 жовтня на площі Ринок.
Як зазначив головний лікар Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Богдан Ельяшевський, «метою цих змагань є побачити стан швидкої медичної допомоги і порівняти його з іншими областями». За його словами, участь у змаганні візьмуть 20 екіпажів з різних міст та областей України та з-за кордону, зокрема, з м. Києва (2 бригади), з м. Рівне, з м. Житомира, Хмельницького, а також Любліна та Перемишля (Республіка Польща). Склад бригад швидкої медичної допомоги — лікар, два фельдшери та водій. Загальний кошторис цієї акції становить 54 тисячі гривень. Все це спонсорські кошти.
Як наголосив Ігор Герич, переможці змагань, які посядуть перше, друге і третє місця, отримають подарунки, а також їх машини будуть укомплектовані сучасним медичним обладнанням.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ