Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині створили каталог дорадників для консультування місцевих аграріїв

Для полегшення доступу місцевих аграріїв до якісних дорадчих послуг департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА створив каталог місцевих дорадників.

Ця ініціатива особливо необхідна для фермерів, індивідуальних товаровиробників та власників присадибних ділянок, адже ця категорія товаровиробників, на відміну від великих сільськогосподарських підприємств, не має змоги утримувати у своїх господарствах кваліфікованих фахівців з різних напрямів господарювання. 

«Знання є запорукою успішного аграрного бізнесу. Невеликі аграрні підприємства доволі часто платять високу ціну за знання, тому що отримують їх на власних помилках. Для того, щоб полегшити доступ насамперед дрібним підприємствам до якісних консультаційних послуг в усіх сферах аграрного сектору, ми створили онлайн-каталог з профілями місцевих дорадників», - наголосила директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Тетяна Гетьман.

Онлайн-каталог «Сільськогосподарські дорадники Львівщини» доступний за посиланням.

Наразі у каталозі розмістили інформацію про 20 дорадників та експертів-дорадників, які можуть консультувати аграріїв Львівщини з питань економіки, технологій, управління, маркетингу, обліку, податків, права, екології, впровадження у виробництво сучасних технологій, новітніх досягнень науки та техніки тощо. Каталог буде доповнюватись новими дорадниками по мірі формування їхніх профілів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ