Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині створюється ще один туристичний маршрут

Як інформує 17 червня прес-служба Львівського ОУЛМГ, нещодавно ДП "Львівський лісгосп" розпочав співпрацю з громадською організацією "Львівське Опілля", яка ставить собі за мету зробити так щоб Львівське Опілля стало популярним місцем для активного та екологічного відпочинку львів´ян і туристів, які приїжджають на Західну Україну.
Фото: Львівський ОУЛМГ

Поблизу Львова прокладено новий 25 кілометровий туристичний маршрут «Давніми буковими лісами». Розпочинається мандрівка у с.Красів Миколаївського району у долині поряд з лісовим масивом Красівського лісництва ДП «Львівський лісгосп» та завершується в с.Лопушна (ДП «Бібрський лісгосп»).

Проходячи цим туристичним маршрутом, мандрівники зможуть ближче ознайомитися із лісовими насадженнями нашого краю, прослідкувати ріст дерев від молодих аж до старовікових лісів, де майже не проводилася жодна господарська діяльність, а йде природній процес відтворення та відмирання. Дерева, які падають, залишаються в лісі, утворюючи цілісну екосистему з молодими деревами та стають прихистком для місцевої фауни. Туристи побачать біорозмаїття букових лісів, праісторичні кургани, зниклі села, колишні німецькі поселення, джерела і озера.

Поки маршрут позначено лише на онлайн-карті, але в майбутньому буде нанесено маркування на самій стежці, обладнано її інформаційними стендами і місцями для відпочинку.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині планують облаштувати Екопарк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ