Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині визначили переможців конкурсу молодіжних проєктів

Напередодні, 14 травня, відбулося підсумкове засідання конкурсної комісії, де обрали переможців цьогорічного конкурсу проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства. Вони отримають фінансову підтримку у межах обласної програми «Молодь Львівщини» у 2024 році, – повідомляє Львівська ОВА.
Фото: Львівська ОВА

На конкурс молодіжних проєктів цьогоріч подали 40 конкурсних пропозицій від 21 громадської організації. За підсумками оцінювання, перемогли 15 громадських організацій, які реалізують 21 проєкт. Цього року був лише один пріоритетний напрямок – це національно-патріотичне виховання молоді.

«Ніхто не зробить для молоді такі круті проєкти, як сама молодь. Наше завдання – підтримати їхні ідеї та задати вектор. Сучасну молодь  цікавлять різні напрямки національно-патріотичного виховання: від вишкільних таборів до проведення виїздів  з тренінгами про утвердження української національної та громадянської ідентичності. Апліканти проєктів поставили перед собою високі цілі, що сприятимуть всесторонньому розвитку молоді. Тому сподіваємося, що навіть ті, хто не отримає фінансування, все ж зможуть реалізувати задумане. Дякую за злагоджену роботу членам комісії, яку маю за честь очолювати, а за сумісництвом крутій команді однодумців, які сьогодні задають тренди патріотичного виховання не лише на Львівщині, але й в Україні загалом», – наголошує начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Відкритий захист конкурсних пропозицій відбувся 13 травня 2024 року у Львівській ОВА.

Нагадаємо, що загальна сума підтримки конкурсних пропозицій становить 1 609 000 грн. Ознайомитись з рішенням конкурсної комісії та переліком проєктів-переможців можна за посиланням. 

Слід зауважити, що відповідно до профільної постанови КМУ (Постанова Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049), яка регулює порядок проведення конкурсу та визначення переможців, значна частина видатків на реалізацію заходу здійснюється організаціями власним коштом

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ