Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині за результатами перевірок звільнили 11 податківців і митників

Впродовж січня-липня Управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Львівській області провело 150 службових перевірок та розслідувань. За результатами перевірок винесено 68 подань керівникам для вжиття заходів реагування, 11 осіб звільнено з органів ДФС, до відповідальності притягнуто 45 осіб. Про це повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

За результатами вивчення 419 кандидатів на заняття вакантних посад, відмовлено у призначенні 1 особі.

В поточному році до правоохоронних органів області скеровано для прийняття рішення згідно вимог чинного законодавства. 43 матеріали щодо протиправної діяльності посадових осіб ГУ ДФС у Львівській області., за результатами розгляду яких, внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування у 17  кримінальних провадженнях відносно посадових осіб ДФС у Львівській області, в тому числі 8 кримінальних проваджень за ст. 368 КК України.

Також, прокуратурою Львівської області складено 1 протокол про вчинення адміністративно-корупційного правопорушення щодо несвоєчасного подання декларацій державних службовців, який на даний час розглянуто судом та прийнято рішення про накладення штрафу за вчинення адміністративного-корупційного правопорушення.

Управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Львівській області вкотре звертається до мешканців м. Львова та області з проханням, щодо надання інформації про неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби у Львівській області, факти корупції чи зловживання службовим становищем працівниками податкової інспекції, міліції чи митної служби.

Інформацію можна надати на поштову адресу УВБ ГУ ДФС у Львівській області: м.Львів, вул.Стрийська, 35 або зателефонувавши по номеру телефону (032) 297-36-09. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ