Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині запрацювала ще одна поліцейська станція

Сьогодні, 25 жовтня, відбулось урочисте відкриття поліцейської станції у Добромильській міській територіальній громаді.

Як повідомили Гал-інфо в пресслужбі поліції Львівщини, участь у відкритті станції взяли заступник начальника Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Роман Гранківський, начальник Самбірського районного відділу поліції полковник поліції Павло Гарасим, т.в.о. голови громади Олена Мацько та мешканці.

У місті Добромиль поліцейська станція розташована за адресою: пл.Ринок,1. Обов’язки поліцейського офіцера громади тут виконуватиме капітан поліції Володимир Миник - він пройшов конкурсний відбір та навчання, забезпечений службовим транспортом, зброєю, засобами зв’язку та усім необхідним для роботи.

Правоохоронець забезпечуватиме правопорядок на території обслуговування, реагуватиме на звернення громадян, проводитиме профілактичну роботу, запобігатиме вчиненню злочинів та правопорушень. Оцінювати роботу правоохоронця будуть мешканці громади.

Загалом на Львівщині до проєкту «Поліцейський офіцер громади» доєднались мешканці 41 територіальної громади, на території області функціонує 39 поліцейських станцій, у яких несуть службу 76 поліцейських офіцерів громад. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ