Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На національних велоперегонах у Львові боротимуться за рейтингові очки на Олімпійські Ігри

Завтра, 1 червня, у Львові стартує чемпіонат України з велосипедного спорту на треку. Змагання організовують управління молоді та спорту Львівської ОВА, Федерація велоспорту України та Міністерство молоді та спорту України.

Організатори очікують понад дві сотні зірок треку з різних областей, повідомляє ЛОДА.

«На вболівальників чекають небачена швидкість, наполеглива боротьба та майстерні результати. Усе тому, що спортсмени боротимуться не лише за нагороди національних змагань. За підсумками цих змагань сформують команду, яка представлятиме Україну на чемпіонаті світу у Великій Британії у серпні», – розповідають організатори.

Триватимуть змагання до 6 червня. Відбуватимуться вони на легкоатлетичному манежі Навчальної спортивної бази літніх видів спорту. Найвидовищніші гонки транслюватимуть на MEGOGO та на сторінці управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Востаннє чемпіонат такого рівня й масштабу відбувався в Україні ще у 2021 році. Тож спортсмени готуються продемонструвати максимум своїх можливостей. Готуються до змагань навіть віцечемпіонка Олімпійських ігор Олена Старікова та чемпіон Європи на треку Роман Гладиш.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ