Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Мікрогрант для розширення підприємницької діяльності на Львівщині вибороли понад 700 учасників проєкту «єРобота»

За кількістю схвалених заявок Львівщина посіла друге місце, поступившись першістю Київській області.
єРобота

За результатами розгляду заяв, що надійшли до Державного центру зайнятості упродовж 3-16 червня 2024 року (з урахуванням доопрацьованих документів, поданих у попередні періоди), 43 учасники програми «Власна справа» проєкту «єРобота» з Львівщини отримають мікрогранти на започаткування або розвиток бізнесу у розмірі від 50 до 250 тис. грн. За кількістю схвалених заявок Львівщина посіла друге місце, поступившись першістю Київській області.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

Серед переможців цієї хвилі розгляду заяв – 33 фізичні особи-підприємці, 3 – юридичні та 7 стартапів. У планах підприємців – наростити обсяги виробництва меблів, панчішно-шкарпеткових виробів, збільшити спектр надання послуг у галузі торгівлі, індустрії краси, ресторанному бізнесі, сфері освіти, відкрити продуктові магазини, фірмову крамничку крафтових напівфабрикатів, кавʼярню, реабілітаційний кабінет у спортивно-оздоровчому комплексі, освітній простір для дітей і молоді та ін.

До когорти тих, хто розвиватиме на Львівщині ветеранський бізнес, доєдналися 5 переможців програми «Гранти для ветеранів та їх подружжя». За кошти у розмірі до одного мільйона гривень вони мають намір розгорнути виробництво домашніх напівфабрикатів, молочних продуктів у крафтовій сироварні, збільшити надання послуг вантажним автомобільним транспортом або засобами малої механізації та будівельної техніки.

Загалом від початку цього року право на мікрогрант для розширення підприємницької діяльності на Львівщині вибороли 714 заявників із Львівщини: 659 учасників програми «Власна справа» та 55 переможців програми «Гранти для ветеранів та їх подружжя». Відтак за двома ініціативами проєкту «єРобота» в області буде створено 1409 робочих місць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ