Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Одещині підрозділи реактивної артилерії ЗСУ провели тактичні навчання

На Одещині підрозділи реактивної артилерії ВМС ЗС України провели тактичні навчання з розгортання розрахунків реактивних систем залпового вогню 9К57 "Ураган", а також здійснили наведення та стрільби по умовних цілях.
РСЗУ 9К57 "Ураган"

Як повідомив командир з’єднання реактивної артилерії підполковник Володимир Могильний, підрозділи здійснили марш і, зайнявши визначені позиції, знищили умовний ворожий морський десант.

- Реактивні установки, що стоять на озброєнні частини спроможні уражати як живу силу противника, так і броньовану техніку на марші, зауважив підполковник Володимир Могильний. Він додав, що перевагою «Ураганів» є те, що вони спроможні уражати противника в короткі терміни та швидко міняти місце дислокації. Завдяки цьому противнику вкрай важко визначити координати підрозділу та завдати удар у відповідь.

Під час навчань, особлива увага командирів підрозділів приділялася стану підготовки техніки, зброї, інженерного обладнання, морально-психологічного стану військовослужбовців та тилового забезпечення в умовах виконання навчально-бойових завдань.

Завдяки досвіду та вишколу, особовий склад, який переважно складається з військовослужбовців служби за контрактом, в чергове підтвердив належний рівень знань і практичних навичок. Всі підрозділи вчасно виконали завдання та за результатами навчань отримали оцінку «добре».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ