Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На площі Старий Ринок, 8 облаштують майданчик для паркування

На площі Старий Ринок, 8 облаштують майданчик для паркування на 27 місць. Він функціонуватиме до моменту реконструкції площі, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На сесії Львівської міської ради прийняли ухвалу «Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.01.2011 № 120 «Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова». Відповідно до внесених змін на площі Старий Ринок, 8 облаштують майданчик для паркування на 27 місць. Ухвалу прийняли з правками, зокрема про те, що паркувальний майданчик функціонуватиме до моменту проведення реконструкції площі.

«До департаменту економічного розвитку надійшло звернення суб’єкта господарювання щодо внесення змін до переліку земельних ділянок, визначених для забезпечення паркування транспортних засобів. Зміни пропонуються в частині облаштування майданчика для паркування транспортних засобів на пл. Старий Ринок, 8 (27 місць).

Постійна комісія інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики на засіданні 23.01.2018 погодила облаштування майданчика для паркування транспортних засобів за вказаною адресою», - доповіла Ірина Кулинич, директор департаменту економічного розвитку.

Як наголосив міський голова Львова Андрій Садовий, паркувальний майданчик на площі Старий Ринок функціонуватиме до моменту реконструкції площі.

«Це серце Львова і там має бути громадський простір. Ми в ухвалі можемо прописати, що майданчик для паркування діє до кінця цього року. А за цей рік зробимо проект реконструкції площі. Там однозначно має бути зона відпочинку. Тому, цього року ми починаємо роботи з проектування цієї площі, щоб наступного року ця територія була окрасою міста Львова. А до того часу передбачити там паркувальний майданчик з паркомісцями і для людей з особливими потребами, і ознакувати їх», - додав Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ