Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На стадіоні "Скіф" реконструюють бігові доріжки за 13 мільйонів гривень

Тендер на влаштування спортивного покриття бігових доріжок і секторів та благоустрій прилеглої території Львівського державного університету фізичної культури за адресою у м.Львові вул. Черемшини, 17, сьогодні опубліковано в системі електронних закупівель Prozorro.

Замовником робіт виступає Управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації.

Планована вартість майже 13 мільйонів гривень.

Покриття бігових доріжок повинне бути облаштоване з поліуретану. Також зазначено, що об’єкт повинен відповідати вимогам 2 (другої) категорії Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (ІААF).

Як розповів в коментарі Гал-інфо перший віце-президент Федерації легкої атлетики України Володимир Рудюк, сертифікація другої категорії дасть можливість проводити на даному об'єкті змагання міжнародного рівня.

"Львів саме те місто, де можна приймати великі змагання. І аеропорт і великі готелі є, і можна буде в перспективі у Львові проводити серйозні європейські змагання. У нас в Україні є лише два стадіони другої категорії, це в Луцьку та Кропивницькому. Але в Кропивницькому відсутня інфраструктура для проведення міжнародних змагань", - зокрема зазначив Володимир Рудюк.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 17 липня 2018 18:00

Строк виконання робіт: по 31 грудня 2019.

Зазначимо за адресою м.Львові вул. Черемшини, 17 розміщений стадіон Скіф який належить Львівському  державному університету фізичної культури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ