Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На святкуванні 455-річчя історичного міста Розділ шість громад об’єднуються для збору коштів для ЗСУ

18 серпня 2024 року відбудеться щорічний благодійний велопробіг «Сила в єдності»

18 серпня 2024 року відбудеться щорічний благодійний велопробіг «Сила в єдності», що охопить території шести територіальних громад Львівської області: Жидачівської, Миколаївської, Новороздільської, Розвадівської, Тростянецької та Ходорівської.

Благодійний велопробіг відбудеться 18 серпня 2024р. Його учасники відвідають цікаві туристичні об'єкти регіону та зберуть кошти на потреби 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України.

Вперше велопробіг відбувся в 2021 році з ініціативи РЛП «Стільське Гобогір’я». Він був присвячений Міжнародному дню дружби, відбувався за участю чотирьох громад та завершувався на території щойно відновленого об’єкту культурної спадщини – громадського простору «Стара школа» в Роздолі.

Цьогоріч захід співпадає із відзначанням 455 – річчя від заснування селища Розділ. Відтак, кінцева локація велопробігу – пам’ятка архітектури палац Лянцкоронських – Жевуських (проєкт «Палац Розділ»), що має стати майбутнім туристичним магнітом субрегіону Розділля.

Саме тут о 13.30 розпочнеться благодійний захід - учасників вело-акції та гостей чекатимуть екскурсії палацом та столітнім парком, презентація місцевої кухні, виступи талановитої молоді та благодійний аукціон із цікавими лотами.

Дата події: субота, 18 серпня 2024 року.

Кінцева локація: «Палац Розділ»

Адреса: Новороздільська МТГ, селище Розділ, вул.М.Грушевсього, 33.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ