Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На ТБ покажуть серіал про Папу Римського

У п'ятницю, 20 квітня, о 22:00 на телеканалі «Інтер» – прем'єра найскандальнішого серіалу останніх років: італо-іспано-французької драми «Молодий Папа».

10-серійна картина оскароносного режисера Паоло Соррентіно розповідає історію наймолодшого в історії Папи Римського. Головний герой серіалу – американський кардинал Ленні Белардо, який в 47 років несподівано став главою католицької церкви. Цей пост він зайняв завдяки інтригам впливових кардиналів, які обрали молодого і не має зв'язків американця італійського походження з розрахунком маніпулювати ним в своїх інтересах.

Але з самого початку правління нового понтифіка всі їхні надії руйнуються. Белардо – людина ексцентричний, суперечливий, непередбачуваний. Чи то інтриган, то чи святий. І що на думці у одержимого манією величі скромника – зовсім незрозуміло.

Роль ексцентричного Папи Римського блискуче виконав актор Джуд Лоу («Анна Кареніна», «Шерлок Холмс», «Готель «Гранд Будапешт», «Відпустка за обміном»).

Перші чотири серії «Молодого Папи» дивіться на «Інтері» в п'ятницю о 22:00. Продовження серіалу вийде в суботу і в неділю о 22:30 (по три серії поспіль).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ