Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Здоров'я

На Волині робочі місця лікарів забезпечать комп’ютерами

На сьогоднішньому засіданні бюджетної комісії депутати погодили проєкт розпорядження голови ОДА "Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2020 рік". Про це повідомили Гал-інфо у прес-службі Волинської обласної ради.
Фото Олена Ляхович, світлина ілюстративна

"Відповідно до звернень управління охорони здоров’я облдержадміністрації є потреба у перерозподілі бюджетних призначень, затверджених такому головному розпорядникові коштів обласного бюджету на 2020 рік", - йдеться у пояснювальній записці.

А саме, з метою забезпечення харчування працівників КП "Волинська обласна інфекційна лікарня" перерозподіляються видатки обласного бюджету, які передбачені на здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню гострої респіраторної хвороби CОVID-19 для КП "Волинська обласна клінічна лікарня". Зокрема, збільшуються бюджетні призначення за бюджетною програмою  "Спеціалізована стаціонарна медична допомога населенню» в сумі 169,0 тис. грн за рахунок зменшення на таку ж суму бюджетних призначень за бюджетною програмою "Багатопрофільна стаціонарна медична допомога населенню".

Крім того, у зв’язку із зменшенням обласному бюджету субвенції з державного бюджету на розвиток системи екстреної медичної допомоги, перерозподіляються кошти в сумі 500,0 тис. грн, що були передбачені в обласному бюджеті  на забезпечення умов співфінансування цієї субвенції. Зазначений фінансовий ресурс обласного бюджету спрямовується   для КП «Волинське обласне територіальне медичне об'єднання захисту материнства і дитинства» Волинської обласної ради на облаштування комп’ютеризованих робочих місць медичним працівникам закладу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ