Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На здобуття найпрестижнішої обласної премії в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури ще не надійшло жодної заявки

На здобуття Обласної премії в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури, прийом заявок на яку розпочався ще з січня 2006 року, поки що не надійшло жодної заявки, — повідомила «Гал-info» головний спеціаліст відділу мистецтв і туризму управління культури і туризму Львівської ОДА Мирослава Туркало. 

За її словами, Обласна премія в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури є найвищою премією у Львівській області, найбільш престижною творчою відзнакою за вагомий внесок в українську культуру. Премією відзначаються найвизначніші твори літератури, мистецтва, журналістики та архітектури, які утверджують ідеали гуманізму, збагачують історичну пам’ять народу, його національну свідомість та самобутність і стали визначною подією в культурному та літературно-мистецькому житті регіону .
На здобуття Премії представляються нові оригінальні твори і роботи, опубліковані у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття Премії.
Заявки на здобуття премії приймаються до 1 жовтня 2006 року. Нагородження ж переможців, за словами Мирослави Туркало, зазначай відбувається у кінці року.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ