Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Жовківщині для школярів організували екологічний урок

Працівники регіонального ландшафтного парку "Равське Розточчя" організували екологічний урок "5 кроків на шляху до zero waste (нуль відходів)" для школярів 1-9 класів Дев’ятирської ЗОШ І-ІІ ступенів Жовківського району.

Відтак, учням розповіли про важливість скорочення відходів, продемонстрували відеоролик та наголосили на необхідності збереження природи.

Зазначимо, що концепція "Zero Waste" починається з відмови від непотрібного, емоційних покупок, звички користуватися тим, що вже маєш. Варто просто замінити всі одноразові предмети на речі багаторазового використання, полагодити зламане та знайти призначення для всіх наявних в домі речей, органіку компостувати, а вторсировину здавати на переробку.

Беа Джонсон є засновницею міжнародного руху "Нуль відходів" ("Zero waste"), саме вона стала справжнім взірцем у цій справі. Zero Waste полягає не в переробці сміття, а в запобіганні його появи у вашому будинку.

У адміністрації РЛП "Равське Розточчя" зазначають, що кожен з нас може відмовитися від непотрібного заради збереження природи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ