Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Жидачівщині створюватимуть прибережні захисні смуги

Начальник відділу комунального майна Жидачівської райради Павло Дубик на засіданні правління Асоціації місцевих рад Львівщини висловив ініціативу налагодження робіт із створення прибережних захисних смуг у районі. За його словами, створення таких захисних смуг є досить важливим через те, що на території району протікає річка Дністер і вже зафіксовані кілька випадків спроби заволодіння земельними ділянками, які є у береговій зоні річки та її приток.

Павло Дубик вважає, що оскільки річка Дністер відноситься до державного водного фонду, то роботи із створення прибережних захисних смуг річки Дністер мали б проводитися з допомогою державного бюджету, а не лише районного, як це є зараз.
Нагадаємо, сьогодні, 25 липня, у музеї гетьмана Івана Виговського у селі Руда Жидачівського району відбувається виїздне засідання правління обласної Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини». На засіданні правління присутні голова – Мирослав Сеник, голови районних рад, голови міст обласного значення, міські, селищні, сільські голови та представники громадськості Жидачівського району.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ