Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Налагодження роботи Верховної Ради залежить від Януковича, - віце-спікер Кошулинський

Налагодження роботи Верховної Ради залежить від Президента України Віктора Януковича, з яким у понеділок мають намір зустрітися голови опозиційних фракцій. Про це у коментарі Гал-інфо повідомив віце-спікер Верховної Ради Руслан Кошулинський.

«Нині навіть немає попереднього плану погоджувальної ради та переліку питань, які виносяться на обговорення погоджувальної ради (у понеділок 17 червня). Наразі не відомо, як розгортатимуться події з огляду на те, що керівники опозиційних фракцій вимагали зустрічі з Президентом. Я сподіваюсь, що ця зустріч відбудеться у понеділок, тоді можна буде говорити про подальшу роботу Верховної Ради. Нині говорити щось конкретніше про роботу Верховної Ради складно», - заявив Руслан Кошулинський.

На запитання Гал-інфо щодо збору підписів для його відставки Кошулинський сказав: «Це питання завжди буде висіти в повітрі».

Він припустив, що таким чином його намагаються залякувати.

На запитання Гал-інфо, як йому постійне перебування в компанії регіонала та комуніста в президії ВРУ, Кошулинський відповів: «Головне залишитися собою. Завжди є дискомфорт, коли навколо тебе не однодумці. Але завдання треба виконувати не залежно від умов».

Фото: news2000.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ