Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наливайченко закликав виборців підтримати кандидатуру Дмитра Добродомова

Екс-глава СБУ Валентин Наливайченко закликав виборців підтримати кандидатуру Дмитра Добродомова на посаду міського голови Львова. Про це він заявив 20 жовтня під час програми «Дебати РRO» на телеканалі «UA: Перший». Повідомив сайт nkontrol.org.ua.

Також Наливайченко вислови підтримку політичній партії «Громадський рух «Народний контроль» на місцевих виборах 25 жовтня.

Валентин Наливайченко переконаний: втілення «Антикорупційного плану», з яким «Народний контроль» іде на вибори, таки зробить Львів першим містом без корупції .

Нагадаємо, раніше в ефірі радіо ФМ «Львівська хвиля» Валентин Наливайченко сказав: «Для мене честь тиснути руку такому українцю як Дмитро Добродомов. Якби я був львів’янином, а відтак,  міг обирати мера – то на виборах 25 жовтня я би голосував за Дмитра Добродомова».

Екс-глава СБУ також зазначив, що знайомий із народним депутатом давно, вони разом були в опозиції до злочинного режиму Януковича.

«Дмитро Добродомов – це та людина, яка принципово бореться з корупцією, яка не боялася критикувати режим Януковича», – наголосив Валентин Наливайченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ