Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Напад на міліціонера не пов’язаний із професійною діяльністю — Віталій Максимов

Напад на правоохоронця не пов’язаний із професійною діяльністю — повідомив «Гал-info» начальник УМВС у Львівській області Віталій Максимов. За його словами, двоє зловмисників справді намагалися пограбувати міліціонера, але про те, що він працює в правоохоронних органах не вони знали.
«Близько 20.00 на молодшого сержанта міліції, який саме виходив зі служби з «Кредит банку», що на вул. Костя-Левицького і йшов здавати зброю, напали двоє невідомих. Поверх форми від був одягнений у звичайну куртку, тому нападники просто не помітили, що він правоохоронець.  Сержант якраз перераховував отриману зарплату, от зловмисники і вирішили заволодіти його грошима», — пояснив Віталій Максимов.
Як повідомляє ЦГЗ УМВС у Львівській області, на вулиці Кость-Левицького, 64 до молодшого сержанта підійшов невідомий мужчина та попросив закурити. Коли ж правоохоронець почав витягувати з форменого одягу сигарети, ззаду підбіг другий невідомий, який наніс удар по голові, після чого вони затягнули його в подвір’я будинку, де витягнули з кобури табельну зброю, з якої спричинили йому вогнепальні поранення плеча та ноги. Після скоєного невідомі кинули табельну зброю і з місця пригоди зникли в невідомому напрямку.
Як додав же Віталій Максимов, міліція уже має прикмети нападників і за 2-3 дні планує їх затримати. Всіх, хто надасть інформацію, що допоможе слідству у розкритті цього злочину, міліція обіцяє грошову винагороду у сумі п’ять тисяч гривень.
Життю ж пораненого правоохоронця, який отримав вогнепальні поранення в ногу та у плече, як зазначив Віталій Максимов, нічого не загрожує.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ