Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Народна самооборона” може ввійти в склад „Європейської України” – Андрій Єрмолаєв

„Народна самооборона” Юрія Луценка робиться суто медійно-рекламним проектом з серією поїздок територією України”, – повідомив „Гал-info” президент Центру соціальних досліджень „Софія” Андрій Єрмолаєв.
 За його словами, цей проект не стане ні самостійною організацією, ні політичною партією. „Завдання громадського руху „Народна самооборона” – ствердити оновлений імідж самого Юрія Луценка і нагадати про ті революційні часи Майдану, в які він виступав активним учасником боротьби за політичну владу. У принципі зрозуміло, що цей проект в разі перетворення у партією буде перехоплювати виборців помаранчевого табору, в першу чергу „Нашої України” і Блоку Юлії Тимошенко. Тому я переконаний, що восени „Народна самооборона” буде запрошена і стане учасником Конфедерації політичних партій „Європейська Україна”. Цей проект створюється як своєрідна наступниця „Нашої України”, відповідно проект помаранчевих політиків, яким як відомо є і Юрій Луценко, тому переконаний, що „Народна самооборона” не стане політичною партією, а ввійде у склад „Європейської України”, – сказав Андрій Єрмолаєв.
На запитання про можливу участь Юрія Луценка у наступних президентських виборах політолог відповів так: „У нашій держави усі можуть балотуватись на посаду Президента України, ради Бога, хай іде і хай йому щастить”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ