Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Народний Рух України йде на місцеві вибори

Народний Рух України йде на місцеві вибори. Таку позицію вони озвучили сьогодні, 1 липня, символічно біля пам'ятника Чорновола.

НРУ вже 30 років є в політичному житті України. Партія ніколи не фінансувалась олігархами, а в українських реаліях, без грошей важко виграти вибори. Тому тут багато залежить від самих виборців. 

Фото Гал-інфо

В програмі НРУ, дуже деталізовано прописані реформи та стратегії державотворення. Є люди, які готові взяти на себе відповідальність й працювати в уряді, комітетах, міністерствах, бути головами ОТГ та працювати в місцевих осередках. 

"Ми маємо з чим і з ким йти на вибори" "Збережемо Рух — Збережемо Україну! "Рух Діє!". З такими гаслами партія йде на вибори.

Своєю чергою голова Львівської Крайової організації «Народного Руху України» Сергій Дзядик зазначив, що впевнений в тому, що на цьогорічних виборах партія здобуде чималу підтримку виборців.

«Народний Рух України» – це понад чотири тисячі «рухівців» у Львівській області. Це – 26 районних організацій, 450 депутатів місцевого самоврядування та 15 фракцій в районних радах. Це люди, які несуть відповідальність. Я впевнений, що «Рух» на цих виборах здобуде багато голосів, адже людям набридли пустопорожні обіцянки і вони хочуть бачити того, хто буде виконувати ці обіцянки. Я з чистим сумлінням можу заявити, що «Народний Рух України» був, є і буде», – зазначив Сергій Дзядик.

Заступник голови політичної партії Андрій Корнат заявив, що партія «Народний Рух України» йде на місцеві вибори у 2020 році.

«Рух можна охарактеризувати трьома словами: ідейність, демократія та праця. Як вчив нас митрополит Андрей Шептицький: «Не потоком шумних і галасливих фраз, а тихою, невтомною працею любіть Україну!» Саме тому ми заявляємо, що йдемо на вибори до місцевих рад. Ми йдемо до людей. Нам немає чого приховувати і праця для України нам в радість», – повідомив Андрій Корнат.

Фото Гал-інфо.

"Я з Рухом відколи прийшов з війни, але зараз, підтримую Рух, тому що в країні безлад, її свідомо послаблюють для московського ворога, якому не потрібно трохи України, йому потрібна вся Україна. Осторонь стояти не можу, потрібно діяти. Я звик мати справу тільки з тими людьми, яким довіряю, тому я з Рухівцями", - Олег Височанський, кіборг, директор у Будинку воїна.

Зазначимо, що Народний Рух України заснований 1989 року, як громадсько-політичне об’єднання «Народний рух України за перебудову». З 1992 року Народний Рух України сформувався, як політична партія, лідером якої став В’ячеслав Чорновіл.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ