Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Народний Рух України йде списком до місцевих рад

Списки своїх кандидатів Народний Рух України оприлюднив на міській та обласній конференції. Відповідно, 64 рухівця йдуть до ради нової Львівської ОТГ, яка заміне Львівську міську Раду, і до Львівської обласної ради Народний Рух йде списком з 84 кандидатів.

Народний Рух України висунув кандидатом на посаду міського голови Львова (голови Львівської ОТГ) львівського архітектора та інженера Ігоря Кузьмака, відмого у Львові такими проектами як «Арена-Львів», перша черга студмістечка УКУ, реконструкція площі святого Юра, парк Івана Павла ІІ на Сихові, та багатьма іншими.

«Бути зображеним поруч з символом партії, яка стояла біля витоків нашої Незалежності, і за понад 30 років не зрадила своїм принципам - це велика честь, яку я приймаю з вдячністю. Шляху назад немає, то ж до роботи товариство. Мусимо змінити те, що руйнує майбутнє нашого міста. Виправити наслідки безгосподарності, що так дратують мене, як архітектора та фахівця» - заявив Ігор Кузьмак.

Перша десятка списку Народного Руху України до міської ради виглядає так:

  • Богдан Гагалюк, заступник голови Львівської Обласної Ради.
  • Ігор Мартинюк, голова Львівської міської організації НРУ
  • Ігор Кузьмак, архітектор та інженер, художник, засновник та директор архітектурної компанії «УкрДизайнГруп»
  • Лідія Бойчишин, член Центрального проводу Народного Руху України, заступниця голови Громадської Ради Львівщини, доцент кафедри фізичної та колоїдної хімії ЛНУ ім І. Франка.
  • Лілія Козій, підприємниця, засновниця мережі коворкінгів «Communa».
  • Михайло Мураль, керівник відділу професійної освіти ЛОДА (12.2017-06.2020)
  • Богдан Лишневський,підприємець
  • Юрій Кривко, доктор медичних наук, ректор Львівської Медичної Академії імені Андрея Крупинського
  • Ірина Плахтій, лікарка, співзасновниця та голова правління благодійного фонду «Із Янголом на плечі»
  • Олена Березовська, лікарка, заступниця головного лікаря Львіськоі лікарні ОХМАДИТ

«Я не приховую, що відчуваю себе щасливим, адже на ці вибори йде найсильніша команда Народного Руху України за багато років. Молоді фахівці та досвідчені підприємці, представники напевне всіх зрізів львівського суспільства. Від досвідчених архітекторів та відомих своєю фаховістю лікарів, до молодих успішних мам, які поєднують виховання дітей з професійною діяльністю, та ще й встигають зорганізувати і вести по кілька громадських проєктів.

Народний Рух висунув 1678 кандидатів до місцевих рад, і це найвищий показник за останні роки. Ситуація в Україні продемонструвала, що нормальне державне будівництво не може відбуватися в умовах кулуарних домовленостей політичних партій, які більшою мірою є тимчасовими проєктами своїх реальних власників. Громада починає це усвідомлювати власне на рівні розуміння ролі місцевої влади. Саме той союз принципових політиків, профільних фахівців і громадських активістів, який сформував список Народного Руху України, є основою успішної та ефективної команди для управління Львовом, адже стан справ в нашому місті, втім як і в багатьох містах Львівщини, вимагає змін вже і негайно» - підсумував львівський волонтер Сергій Дзядик, голова Народного Руху України на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ