Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Народний Рух України задоволений представництвом у радах Львівщини — Ярослав Кендзьор

Учасник блоку „Наша Україна” —  НРУ задоволений своїм партійним представництвом у радах Львівської обласної ради. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив голова Львівської крайової організації Народного Руху України Ярослав Кендзьор.   
 За його словами, центральний провід партії аналізував виборчу кампанію на Львівщині на своєму засіданні у Києві минулого тижня і визначив, що члени Народного Руху України здобули достатньо впливових посад у радах області, щоб бути задоволеними представництвом у виконавчій та представницьких гілках влади Львівщини.
«Ми здобули посади голів обласних рад у Старосамбірському, Жидачівському, Сокальському, Кам’янка-Бузькому районах, — розповів Ярослав Кендзьор. — Маємо надію, що представник НРУ переможе у Золочівському районі, а під час завтрашньої сесії Львівської обласної ради представник НРУ Микола Горинь буде обраний заступником голови ЛОР.”     
Крайові конференції та збори НРУ, згідно із статутом партії, проводяться раз у два роки, тому необхідності збирати ці партійні органи зразу ж після виборів немає. Натомість, питання аналізу виборів у регіонах розглядалися на засіданнях проводів у областях  та центрального проводу у Києві.            
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ