Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» повинна співпрацювати з БЮТ – Анатолій Романюк

Анатолій Романюк вважає, що «Наша Україна» в період після проголошення антикризової коаліції, встигла себе дискредитувати. «Зволікання останньої, її невизначеність і в кінцевому результаті - заява про перехід в опозицію є свідченням того, що НУ не мала чіткої позиції”, - зазначив у коментарі “Гал-info” політолог. 
 «Довготривалий процес переговорів призвів до того, що внутрішнє середовище НУ розділилось на дві частини. Перша - чітко опозиційна, а друга – це бізнес-частина, що готова була би працювати з Регіонами. Я переконаний, що в „Нашій Україні” ще будуть довготривалі переговори з приводу того, саме скільки депутатів перейде в опозицію, а яка частина захоче і надалі працювати з „регіоналами”, - підкреслив Анатолій Романюк. 
 Стосовно співпраці опозиційної НУ з БЮТ політолог зауважив, що «Наша Україна» є в тій ситуації, що вона не може диктувати якісь умови. «Я думаю, що є два шляхи розвитку подій в НУ, а саме: перший – це приєднатися до БЮТ і виступити єдиною опозиційною силою, що зможе протистояти так званій антикризовій коаліції. Другий же варіант – це самостійна опозиція, що діятиме паралельно з  БЮТ і відстоюватиме інтереси Президента в парламенті. Щодо чисельності опозиції, я думаю, що зараз ще рано про це говорити, але кількість депутатів буде більшою, ніж 155», - сказав він.                             
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ