Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Наші гроші» йдуть із ZIKу

Телеканал ZIK та програма антикорупційних розслідувань «Наші гроші» завершують співпрацю. Причиною такого рішення, як стверджує керівництво медіа-холдингу ZIK, стала суперечливість поглядів у концептуальних питаннях. Повідомив PR-відділ ZIK.

«Це було болісне, але спільне рішення. «Наші гроші» – частина історії ZIKу, якою ми дійсно пишаємося. Просто проект вийшов за межі телепродукту і вже починає реалізовувати себе, як громадська організація. Такий досвід ми пережили із «Народним контролем». Тому не будемо перешкоджати «Нашим грошам» переходити на інший рівень. Під звільнений формат готуємо достойну заміну», – прокоментував ситуацію генеральний директор медіа-холдингу ZIK Ігор Туркевич.

«На сьогодні ми маємо низку світоглядних розбіжностей, які не дозволяють продовжити співпрацю із телеканалом та виготовлення програми на його виробничих потужностях», – заявив автор та ведучий програми Денис Бігус.

Також він зауважив, що на цей момент відсутні остаточні домовленості щодо подальшого виробництва та існування програми. Команда «Наших грошей» найближчим часом працюватиме у форматі громадської організації «Том 14». Сам проект бере ефірну паузу до вирішення організаційних, виробничих та ефірних питань.

Програма антикорупційних розслідувань «Наші гроші» вперше вийшла в ефірі ZIKу восени 2013 року. Протягом свого існування проект два роки поспіль отримував нагороду «Честь професії» за краще розслідування – у 2013 та 2014 роках. Після сюжетів «Наших грошей» звільнено низку нечистих на руку високопосадовців з Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, «Укрзалізниці», «Укрпошти» та інші.

Телеканал ZIK розпочав свою роботу 1 вересня 2010 року. Проекти виходять із двох студій – ZIK-Львів і ZIK-Київ, яку було відкрито 25 травня 2014 року. На початку минулої осені, 1 вересня, телеканал відзначив 5-річчя свого мовлення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ