Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Національний лісотехнічний університет у Львові зібрав сотні студентів-першокурсників

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/4
Сьогодні 1 вересня, а це означає, що у всіх навчальних закладах країни розпочинається новий навчальний рік. З цієї нагоди у Львівському національному лісотехнічному університеті відбулась урочиста церемонія посвяти першокурсників у студенти. Про це повідомили 1 вересня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Урочистості почались об 11:00 год зі спільного виконання Гімну України. На площі перед університетом вишикувались сотні студентів, котрі вперше переступлять поріг вищого навчального закладу.

До слова, в цьому університеті навчається понад три тисячі студентів майже зі всіх областей України, а також 50 іноземних студентів з 12 різних країн.

Вітали студентів з початком нового навчального року члени ректорату, а також гості свята – представники влади та професори. До вітального слова запрошували як теперішніх студентів, так і випускників різних років.

«В історії кожного навчального закладу є дві важливі події. Перша – це посвята першокурсників у студенти, а друга – випуск фахівців. Сьогодні одна з таких подій. Студенти нашого університету гідно представляють свій рідний навчальний заклад на усіх займаних посадах. Вітаю вас у нашій освітній спільноті», - сказав ректор лісотехнічного університету Володимир Загорський.

Завітав на свято й заступник голови Львівської облдержадміністрації Віталій Загайний.

«Сьогоднішній світ стрімко змінюється, тому потребує людей, які готові творити зміни. Отож, станьте цими творцями! Творіть зміни і при цьому залишайтеся собою, пильнуючи цінності, що близькі Вам та Світові. Цінуйте час навчання в університеті, адже його неможливо повернути», - звернувся до студентів заступник.

Опісля ректор Національного лісотехнічного університету України вручив студентам-першокурсникам символічні ключ до знань та студентський квиток.

Також для усіх присутніх мистецькі колективи університету підготували святкову програму. Музичний супровід забезпечили виконанням гімну усіх студентів "Gaudeamus igitur" та танцювальним номером – українським народним танцем.

Окрім цього, відбулась почесна місія – традиційне висадження студентами-першокурсниками молодого деревця біля університету.

Наприкінці першокурсники прийняли клятву студентів Національного лісотехнічного університету України та на знак 30-річчя Незалежності країни відпустили у небо синьо-жовті кульки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ