Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівському торговельно-економічному університеті відбулась посвята у студенти

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/4
Сьогодні на площі перед Львівським торговельно-економічним університетом відбулась урочиста посвята у студенти. Про це повідомили Гал-інфо у вересня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Зокрема, студентів та їхніх батьків, викладачів та усіх присутніх привітав міський голова Львова Андрій Садовий.

«Сьогодні ми живемо у такому світі, що не відомо, хто кого швидше навчить – чи викладачі вас, чи ви викладачів. Тому я пропоную, щоб ви мали синергію і більше в класах дебатували, спілкувались і вчились одне в одного. Коли мені сьогодні треба почути мудру пораду, я часто питаю молодих людей, які значно молодші за мене.

Ви обрали навчання у Львові – це дуже круто, адже це найкраще місто в Україні. На повні груди вдихайте цю атмосферу міста, робіть помилки та деколи речі, за які вам буде соромно. Але робіть, не бійтеся. Коли людина помирає, знаєте про що вона шкодує? Не про те, що вона зробила. Вона шкодує про те, що вона не зробила у цьому житті. Не бійтеся, будьте сміливими та беріть це життя. Оскільки сьогодні ви вже у Львові, то, я думаю, що цей ваш молодий двигун дасть нашому древньому Львову нову енергію і новий потенціал», - зазначив мер Львова.

Додамо, що цього року до Львівського торговельно-економічного університету на навчання зарахували 1182 студенти (з них 600 осіб – першокурсники).

«Я бажаю вам у стінах нашого університету займатись навчанням, накою та своїм розвитком і працею на здобуття освіти, і нормального облаштування свого майбутнього. Ми вас щиро запрошуємо у студентство, у нашу університетську родину», - привітав студентів ректор університету Петро Куцик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ