Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нацрада поновила дозволи на тимчасове мовлення "Українському радіо" та "Армії FM"

Національна рада на засіданні 25 липня ухвалила рішення, якими перевидала дозволи на тимчасове мовлення на територіях з особливим режимом мовлення на заміну тих, термін дії яких завершувався. Крім того, ще дві радіостанції отримали нові дозволи.

«Українське радіо» далі мовитиме на частотах 88,7 МГц у м. Волновасі і 0,873 МГц у м. Часів Яр Донецької області, 102,5 МГц у м. Попасній і 106,9 МГц у с-щі Широкому Луганської області, а «Радіо «Промінь» − на частоті 103,1 МГц у м. Костянтинівці Донецької області.

Передачі Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України (позивні «Армія FM – військове радіо») транслюватимуться на частотах 88,8 МГц у м. Бахмуті, 87,6 МГц у м. Волновасі, 89,0 МГц у м. Краматорську, 89,5 МГц у м. Маріуполі і 107,3 МГц у м. Світлодарську Донецької області, 100,1 МГц у м. Попасній Луганської області. 

Радіостанція також отримала новий дозвіл на частоту 105,8 МГц у смт Станиці Луганській Луганської області.

«Громадське радіо» далі мовитиме на частотах 103,8 МГц у м. Волновасі, 90,9 МГц у м. Краматорську і 89,1 МГц у м. Маріуполі Донецької області, 87,7 МГц у м. Лисичанську і 90,2 МГц у м. Старобільську Луганської області.

У м. Маріуполі Донецької області на частоті 107,8 МГц будуть транслювати передачі ПрАТ «Радіокомпанія «ГАЛА» (позивні «Україномовне радіо Країна ФМ»).

А у с-щі Широкому Станично-Луганського району Луганської області на частоті 104,8 МГц − ТОВ «Русское радио» – Україна».

ТОВ ТРК «АРТА ПЛЮС» (позивні «Радио Класс»), м. Ізюм Харківської обл. далі мовитиме на частоті 88,4 МГц у м. Бахмуті Донецької області.

Також на 50 ТВК у с. Чонгарі Херсонської області транслюватимуться передачі ТОВ «Дитячий телевізійний канал «ЛЯЛЄ», м. Київ (логотип «LaLe»). Ліцензіат веде телевізійне мовлення у цифровому стандарті DVB-Т/T2.

Крім того, ТОВ «ТРК «Можливість», м. Слов’янськ Донецької обл. (позивні «радіо М»), отримало новий дозвіл на тимчасове мовлення з використанням частоти 89,8 МГц у м. Мар’їнці Донецької області.

Дозволи на тимчасове мовлення видано терміном на 1 рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ