Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Нацраду з телебачення і радіомовлення звинуватили у тиску на журналістів і Львівську облраду

Депутат Львівської обласної ради, голова бюджетної комісії Ярослава Качмарика заявив, що Львівська обласна рада розцінює ситуацію із позбавленням ліцензії «Львів-ТБ» як тиск на телекомпанії, на її колектив, журналістів, зрештою – як тиск на Львівську обласну раду. Про це він заявив сьогодні, 5 жовтня, під час прес-конференції у Львівській обласній раді.

«Це була системна, спланована кампанія на знищення підприємства. І від цього постраждала насамперед територіальна громада Львівщини, яку обмежили в праві на отримання інформації. Це тиск на журналістів, який може поширитись й на інші регіониде є комунальне телебачення», - повідомив депутат.

За словами Ярослава Качмарика, Львівська обласна рада робила все можливе, щоб це телебачення розвивалося, а колектив отримав комфортні умови праці. Депутати навіть передбачали розширення формату роботи, планували запустити до десяти нових проектів.

«Щодо колективу телекомпанії, то наразі він продовжує працювати, КП забезпечене ресурсом на заробітну плату, і ми спільно шукатимемо шляхи, аби продукт «Львів-ТБ» виходив у світ», - зазначив депутат.

Він вважає, що комусь вигідно, щоб «думки були під диктовку». Він пообіцяв, що облрада зробить все, щоб «Львів-ТБ» виходило в ефір.

Більше того, Ярослав Качмарик зауважив, що для «Львів-ТБ» шукатимуть нове приміщення, а у зв’язку із скороченням управлінь Львівської ОДА та скороченням кадрів звільняться приміщення, які можна буде передати «Львів-ТБ».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ