Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Найбільше львів’ян турбує боротьба з корупцією та проблема сміттєзвалищ

1/2
За даними дослідження, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг», більше як половина опитаних (53%) мешканців Львівської області вважають, що до пріоритетів діяльності місцевих органів влади повинна відноситися боротьба з корупцією у місцевій владі та вирішення проблеми зі сміттєзвалищами (42%). Про це сьогодні, 5 липня, під час прес-конференції повідомив керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович, повідомив кореспондент Гал-інфо.

Окрім того, пріоритетними проблемами є зниження рівня безробіття (40%) та стримування росту тарифів на комунальні послуги (38%).

За останній рік зросла актуальність вирішення проблеми зі сміттєзвалищами, підтримка галузі охорони здоров’я, покращення екологічної ситуації у регіоні. Для Львова, порівняно з іншими містами області, більш гостро постає вирішення проблеми зі сміттєзвалищами, підтримка галузі охорони здоров’я та боротьба зі злочинністю. Натомість в інших містах області громадян більше хвилюють питання ремонту автодоріг та допомоги незахищеним верствам населення.

Окрім того, 19% опитаних вважають, що справи в Україні йдуть у правильному напрямі, дві третини – у неправильному, 19% - не визначилися. Стан справ у Львівській області оцінюють краще: 28% вважають, що справи йдуть у правильному напрямку, 48% - у неправильному. Майже чверть – не визначилися.

Довідка.

Аудиторія дослідження: населення Львівської області від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 1200 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше як 2,8%. Терміни проведення дослідження: 10-20 червня 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ