Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині Порошенко втрачає президентський рейтинг

У президентському рейтингу на Львівщині лідирує міський голова Львова Андрій Садовий. Чинний президент Петро Порошенко втрачає рейтинг. Про це сьогодні, 5 липня, під час прес-конференції повідомив керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

За даними дослідження, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг», якби вибори Президента України провести наступної неділі, то на Львівщині за А.Садового віддали б свої голоси 15,9% опитаних, Ю.Тимошенко – 10,5%, П.Порошенка – 10%, А.Гриценка – 9,8%. За О.Ляшка проголосували б 5,2%, Д.Яроша – 5,1%, О.Тягнибока – 3,8%.

Не визначилися – 22,6%.

За останній рік зросли показники А.Садового та Ю.Тимошенко. Найбільше втратив у своєму рейтингу П.Порошенко, також дещо знизилися показники А.Гриценка.

Довідка.

Аудиторія дослідження: населення Львівської області від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 1200 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше як 2,8%. Терміни проведення дослідження: :  10-20 червня 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ