Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рівень довіри львів’ян до Садового впав з 70% до 39%, - "Рейтинг"

Дослідження Соціологічної групи «Рейтинг»
Дослідження Соціологічної групи «Рейтинг»
Дослідження Соціологічної групи «Рейтинг»
Дослідження Соціологічної групи «Рейтинг»
Дослідження Соціологічної групи «Рейтинг»
Дослідження Соціологічної групи «Рейтинг»
1/3
Рівень довіри міського голови Львова Андрія Садового серед мешканців міста вдвічі знизився. Про це сьогодні, 5 липня, під час прес-конференції повідомив керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович, повідомив кореспондент Гал-інфо.

Зокрема, за даними дослідження, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг», найвищий рівень довіри у Львівській області має Надія Савченко, Андрій Садовий та Михайло Саакашвілі. Аналогічна ситуація у Львові, де також високий рівень довіри має Анатолію Гриценко. Найбільше не довіряють Юрію Бойку та Арсенію Яценюку.

За останній рік найбільше втратили у довірі Андрій Садовий, Петро Порошенко та Арсеній Яценюк, натомість покращилися показники Юлія Тимошенко. Загалом в області політики мають дещо вищий рівень довіри, ніж у Львові.

«Мер Львова Андрій Садовий з показником 50% довіри на другому місці (у Львівській області). По Львову Андрій Садовий має нижчий рівень довіри через трагедію на Грибовицькому сміттєзвалищі. У Львові у Садового вдвічі знизив рівень довіри громадян. Зокрема, 39% мешканців йому довіряють, натомість більше як 50% йому не довіряють. Нагадаю, що попередні цифри були дещо інакші. Для прикладу, ще рік тому 70% львів`ян довіряли Садовому, а нині маємо лише 39%», - сказав Олексій Антипович.

За словами соціолога, на це могли вплинути і сутички пікетувальників з Нацгвардією під Львівської міською радою, коли Львів скидався на місто, в якому запровадили військовий стан.

«Якщо у Львівській області рейтинг довіри до Садового не дуже знизився, то у Львові – це катастрофа. Львів ці події під міською радою помітив. Помітив і якісь страхи та фобії Садового, а тому і знизився рейтинг довіри. Незважаючи на це він залишається лідером мерських перегонів, адже має величезний запас довіри», - сказав Антипович.

Олексій Антипович додав, що на всеукраїнському рівні в Андрія Садового також відбулося зниження рейтингу, як і в інших політиків.

Довідка.

Аудиторія дослідження: населення Львівської області від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 1200 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше як 2,8%. Терміни проведення дослідження: :  10-20 червня 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ