Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Найкращі добавки з риб’ячим жиром для дітей, згідно з педіатричними дослідженнями

FDA рекомендує дітям їсти дві порції риби на тиждень, але змусити дітей їсти стільки риби може бути складним завданням. Якщо ваші діти (або ви) звиваються при вигляді риби або вам важко подавати їм рибу регулярно, добавка риб’ячого жиру може стати в нагоді. Ви будете спокійні, що ваша дитина отримує цю важливу поживну речовину, навіть якщо вона не їсть рекомендованої кількості риби.

Щоб вибрати найкращий риб’ячий жир для дітей, ми опитали двох педіатрів-дієтологів про те, що робить добавку з риб’ячим жиром найвищого рівня та їхні улюблені варіанти на ринку. Ми віддали перевагу добавкам, перевіреним третіми сторонами на чистоту та ефективність, а також добавкам, виготовленим авторитетними брендами. Ми також врахували смак, форму та алергени, щоб бути впевненими, що в нашому списку є варіант для потреб більшості дітей. Зрештою, експерти з нашої комісії перевіряють, щоб усі деталі щодо наших рекомендацій були точними.

Nordic Naturals Children’s DHA Liquid – це рідка добавка з високим вмістом EPA та DHA, що забезпечує 530 міліграмів омега-3 на половину чайної ложки. Виготовлена виключно з олії печінки арктичної тріски, вона також багата на вітамін А. Продукт доступний зі смаком апельсина та полуниці, легко змішується в соках або коктейлях. Nordic Naturals дотримується суворих стандартів виробництва, перевіряє продукти третіми сторонами, і має сертифікат Friend of the Sea (FOS), що підтверджує екологічно чисті джерела риби.

Carlson Kid Norwegian Fish Oil займає друге місце за вмістом омега-3 у нашому списку, забезпечуючи 800 міліграмів омега-3 (включаючи 400 міліграмів EPA та 250 міліграмів DHA) на половину чайної ложки. Він виготовлений із анчоусів, сардин і скумбрії, що також забезпечує до 55% добової норми вітаміну Е. Продукт доступний у трьох смаках, що робить його привабливим для дітей. Carlson Kid сертифікований FOS і IFOS, гарантує екологічну чистоту, високу якість, і не містить штучних консервантів, а для подовження терміну зберігання використовуються антиоксиданти та продувка азотом.

Mollers Омега 3 для дітей — це високоякісна добавка, розроблена спеціально для підтримки здоров’я дітей. Вона містить оптимальну дозу омега-3 жирних кислот, включаючи EPA і DHA, які необхідні для нормального розвитку мозку та зору. Мöller's Omega-3 виготовлений з чистої риб’ячої олії, що забезпечує високу біодоступність і ефективність. Продукт також відзначається приємним смаком, що робить його легким для дітей. Сертифікований для якості і безпеки, він не містить штучних барвників і ароматизаторів. Ця добавка забезпечує дітям важливі поживні речовини, підтримуючи їх загальний розвиток і добробут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ