Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найкращі суші у Львові за відгуками містян

Обираючи смачну страву для посиденьок з друзями, вечері чи обіду, багато львів’ян звертають увагу на суші.

Це популярний варіант, який поєднує в собі різні начинки з морепродуктів та основу з рису. Таку їжу дуже легко знайти у місті, адже її готують десятки ресторанів та суші-барів. Проте, кожному хочеться знайти найкращі суші у Львові та насолодитися відмінним смаком. В цій статті розповімо, де їх можна знайти, та що найчастіше замовляють в закладах.

Найсмачніші суші у Львові: ТОП 3 роли за відгуками клієнтів

З асортиментом їжі зазвичай можна ознайомитися на сайті суші-барів, які працюють в місті. Тут вказується опис страви, склад та іноді додається фото. Проте, цього замало, щоб зрозуміти, чи ці страви є смачними. В цьому випадку визначити найкращі суші можна, переглянувши відгуки клієнтів. Якщо розглянути їх, то можна зрозуміти, що найпопулярнішими є 3 види ролів.

Різновиди «Каліфорнії»

Це класичний різновид, який є надзвичайно затребуваним серед клієнтів. Готується він за стандартною рецептурою, яка передбачає формування рулетиків з рису, норі та начинки. Поверхня може посипатися кунжутом (чорним або білим), а також ікрою тобіко.

Особливістю традиційних ролів «Каліфорнія» є те, що в складі відсутній м’який сир, але при цьому є авокадо або інший овоч. Для начинки використовується лосось (в тому числі оброблений), вугор, креветка, крабове м’ясо та інші інгредієнти. і

Різновиди «Філадельфії»

Це ще один рол, який є надзвичайно популярним серед клієнтів закладів у Львові. Він має вершковий смак та відрізняється гармонійним поєднанням інгредієнтів. Основною відмінністю є наявність в ролі крем-сиру, який є відмінним доповненням до солонуватих морепродуктів та риби.

В основі страви теж рис та норі, а начинка може відрізнятися. Найчастіше для неї використовують:

  • лосось (свіжий, слабосолений, копчений, смажений);
  • креветка;
  • м’ясо краба;
  • тунець.

В складі можуть бути й інші види морепродуктів. Все залежить від рецептури, яка використовується в

Різновиди «Драконів»

У відгуках мешканців Львова також часто можна побачити позитивні коментарі про суші «Дракони». Це оригінальні страви, які відрізняються пікантним смаком. Він забезпечується використанням вугра, який є справжнім делікатесом.

Де замовити найкращі суші у Львові?

Пошук перевіреного закладу завжди займає багато часу. Якщо не хочете витрачати його марно, зверніть увагу на асортимент страв у відомому суші-барі Yakuza. Меню закладу надзвичайно велике, а ціни на страви приємно вражають покупців.

Якщо переглянути відгуки, то можна впевнитися, що тут дійсно кращі суші у Львові, а також вигідні умови для доставки. Страви готуються в максимально короткі строки, а відправка здійснюється у всі райони міста та за його межі.

"Джерело: yakuzalviv.com"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ