Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

“Не можна було людей з ближчих районів привезти?”: Тимошенко у Львові

“Не можна було людей з ближчих районів привезти?”: Тимошенко у Львові. Про це пише Львівська мануфактура новин.

Учора у Львові біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбулась зустріч кандидата у президенти Юлії Тимошенко з виборцями. Велику сцену поставили ще зранку.

Початок дійства запланували на 18.00. Однак вже о 17.15 вся територія біля сцени заповнена людьми. Ще задовго до початку на проекторі включили інтерв’ю з Тимошенко. Там вона агітує та переконує, аби люди голосували саме за неї. Відео повторюється декілька разів.

Гучні колонки привертають увагу звичайних перехожих. Ті зупиняються, перешіптуються.

“О, а шо то? Концерт якийсь буде? А в честь чого?” – цікавиться жінка.

“Та вибори скоро, жіночко. В нас такі концерти тепер часто”, – кажуть чоловіки. Обертаються та йдуть.

О 19.00. виступає Олександр Пономарьов. Виконує дві пісні та запрошує Юлію Володимирівну. Тимошенко у сірому пальто та з акуратно зібраним волоссям виходить до публіки.

“Я щаслива вас бачити, – каже Тимошенко. – Дякую, що ви не байдужі до майбутнього нашої країни. Саме галичани п’ять років тому найбільше направляли своїх синів і доньок для захисту держави. Нам треба об’єднатися, щоб бути непоборними”.

По алеї розставили агітаційні палатки. Біля Оперного театру також поставили проектор. Однак там Юлію Володимирівну ніхто не слухає.

1/2

“Спати хочеться, вже б швидше додому”, – каже хлопець років 20-ти.

“Ми тут майбутнє з Юлею будуємо, а ти спиш”, – сміється його товариш у синьо-жовтій шапці з надписом “ВірЮ в Україну”.

Людей багато, особливо підлітків. Кожен зайнятий своїми справами. Одні граються телефоном. Інші, обернуті спиною до сцени, слухають музику та чекають закінчення.

1/2

“Сестра дзвонила щойно. Каже, на Сихові теж Юлю зараз бачать. Біля їхньої церкви стоїть велика вантажівка, а з неї розгорнули екран довжиною шість метрів. Показують ролик про Тимошенко”, – розповідає жінка подругам.

Люди скаржаться на холод та дощову погоду. З термосів наливають чай.

“Андрію, – каже жінка з прапорцем у руках. – Ви головне, щоб нас не забули. Бо ми як додому доберемось? Ми в Стрілковичах (село в Самбірському раойні) вийдем, а там люди далі поїдуть. Йой, Боже, шо то не можна було людей з ближчих районів привезти?”

LMN

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ