Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Не слід боятися революції, – Левко Лук’яненко

«Не слід боятися революції, адже що скоріше суспільство переступить цю точку, тим скоріше настане новий етап в його житті», – про це сьогодні, 15 вересня, на прес-конференції на тему: «Революційні сценарії Левка Лук’яненка порятунку України від тоталітаризму», – заявив голова Української республіканської партії Левко Лук’яненко.

«Розв’язка конфлікту неминуче буде на користь народу», – переконаний він.

Левко Лук’яненко також додав: «Торік до влади в Україні прийшла відверто антиукраїнська влада. Звичайно, не кожен член Партії регіонів є антиукраїнцем, але всі вони у сукупності своїй – це люди антиукраїнської орієнтації. Партія регіонів – це партія імперського світогляду, вихована в радянських традиціях. Її члени - носії азіатської політичної традиції».

«Вони не розуміють принципів свободи та демократії. Вони поклоняються державі та зневажають людину. Партія регіонів не розуміє мрій української нації, які вели нас від століття до століття. Тому, вони й не розуміють значення незалежності, адже 20 років тому ідея нації та ідея свободи перемогла ідею колоніального рабства», – заявив Левко Лук’яненко.

За його словами, мета Української республіканської партії – не здобути депутатство, адже це лише засіб для реалізації партійної програми, а її мета - будувати українську Україну.

За його словами, партія та він особисто обдумує революційний сценарій для визволення України від тоталітаризму.

«Перед нами два шляхи. Перший – це сценарій 2004 року. Другий – це сценарій національних революцій в країнах Африки, коли визволення відбувалося шляхом стрілянини та вбивства. І перший і другий сценарії – це розв’язання конфлікту між владою та суспільством. У нас цей конфлікт велетенський, адже різниця між доходами правлячої верстви та малозаможних верств суспільства сягнула вже 40 разів. З соціології відомо, що чим більший розрив, тим країна швидше рухається до революції. Тому провідна верства, або навчиться поважати свій народ, або ж буде повалена революцією», – зазначив Левко Лук’яненко.

Він зауважив, що в даному випадку необхідно, щоб в суспільстві, яке повністю розчароване попередньою владою, з’явилися пасіонари, які доноситимуть до народу віру в те, що українська нація знову може вибороти собі незалежність від тотальної русифікації.

«Пасіонари мобілізують націю на нову боротьбу. Пасіонари – це сила, яка підніме народ з колін», – заявив Левко Лук’яненко і додав, що саме таких людей він зараз шукає.

Він також зазначив, що нинішня влада, на жаль, реагує тільки на силу і тільки силою їй можна протистояти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ