Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Не вміє працювати в опозиції, – Соболєв про Портнова

Депутат Верховної Ради, прем'єр-міністр опозиційного уряду Сергій Соболєв (фракція Блоку Юлії Тимошенко) вважає, що причиною переходу депутата Андрія Портнова (БЮТ) на посаду заступника голови Адміністрації президента стала його неготовність працювати в опозиції. Про це він сказав в ефірі телекомпанії "5 канал" 6 квітня.

"Справа в тому, що є велика кількість людей, які звикли працювати виключно тоді, коли їхня партія або блок перебувають при владі, а коли потрібно працювати в опозиції - це набагато складніше. Всі розуміють, що в опозиції абсолютно інші умови роботи", - сказав Соболєв, коментуючи призначення Портнова.

Депутат додав, що в одному зі своїх інтерв'ю Портнов заявив про ухвалення рішення піти з БЮТ задовго до виборів президента, і здивувався, навіщо тоді він погодився представляти інтереси лідера БЮТ Юлії Тимошенко в суді як кандидата в президенти.

При цьому Соболєв засумнівався в тому, що Портнов володіє небажаною для опозиції інформацією про БЮТ і зможе її використовувати на роботі в Адміністрації.

Нагадаємо, що 2 квітня президент Віктор Янукович призначив Портнова на посаду заступника голови Адміністрації президента-керівника Головного управління з питань судової реформи і судоустрою.

Після цього Портнов заявив, що вирішив піти з політики, передають Подробности.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ