Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Немає вікон і дверей: у Львові збирають кошти для відкриття соціального кафе "Базилік"

Благодійний Фонд "Уляни Кузик " відкриває на вул. Г. Чупринки, 67-69 соціальне кафе, у якому працюватимуть люди з інвалідність, випускники інтернатів та учасники бойових дій. Прибуток з кафе буде спрямовано у благодійний фонд для вирішення конкретних соціальних проблем потребуючих людей.

На разі у приміщенні завдяки допомозі волонтерів та меценатів вдалося провести більшу частину ремонтів. Також вже закуплено усе необхідне дороговартісне обладнання за кошти, які були отримані шляхом участі у конкурсі щодо підтримки соціального підприємства, оголошеного департаментом соціального захисту населення ЛОДА. Однак у приміщенні досі не встановлено вікон та дверей. Для їх закупівлі бракує коштів. 

Тому Громадська рада при Львівській ОДА звертається до усіх небайдужих з проханням допомогти зібрати суму, яку виставив віконний комбінат, у розмірі – 72 871.93 грн, або запропонувати меншу ціну, чи окремо надати вікна. Будь-яка допомога вітається. 

Реквізити
Найменування отримувача: БЛАГОДIЙНИЙ ФОНД БУР БО 

Код отримувача: 40195409 

Рахунок в форматі відповідно до стандарту IBAN: UA423253210000026009053705228 

Назва банку: ЗАХIДНЕ ГРУ АТ КБ "ПРИВАТБАНК" 

Призначення платежу: Благодійній організації "Благодійний фонд Кузик Уляни" для відкриття соціального кафе "Базилік"

Довідка

Благодійна організація "Благодійний Фонд "Кузик Уляни" заснована у 2015 році з метою надання допомоги військовим та іншим особам, які брали і беруть участь в антитерористичній операції (ООС), у воєнних діях на боці держави, членам їх сімей, координації та розвитку волонтерської діяльності, допомоги постраждалим внаслідок катастроф, збройних конфліктів і нещасних випадків, а також біженцям та особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, надання допомоги і малозабезпеченим сім’ям, зокрема тим, до складу сімей яких входять особи з інвалідністю, допомога особам похилого віку. Фінансове забезпечення діяльності організації здійснюється завдяки отриманню коштів меценатів (діаспора з Італії). Впродовж останніх років Організація систематично залучає бюджетні кошти (обласний бюджет, місцевий бюджет) для надання соціальної допомоги цільовим аудиторіям організації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ