Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Невзоров: Путін ліпить імперію з фекалій

Російський журналіст Олександр Невзоров переконаний, що західні лідери не сприймають російського президента Володимира Путіна серйозно, оскільки його імперія тримається ні на чому і може в будь-який момент завалитися. Про це Невзоров сказав у коментарі Снобу.

- Путін будує імперію і робить свою справу чудово, хоч йому, бідоласі, доводиться важко. Адже одна річ — будувати імперію з мільйонів покірних кріпаків і мовчазних гоголівських чинуш, а інша річ — з тих фекалій, які пропонує сьогоднішня реальність. Це практично неможливо. Так от, лідери інших країн чудово це бачать — це бачать взагалі всі, крім глядачів наших федеральних телеканалів. Але, що б Росія про себе не думала, Обамушка вже розлила нафтушку, - зазначив журналіст.

За його словами, якщо б росіяни знали ціну Криму, їхній захват від анексії півострова був би набагато меншим, а то й зовсім зник.

- Російська публіка заради примарної мрії про імперії готова помучитися, терпіти проблеми. Адже в Путіна дійсно величезна підтримка. Інша річ, що до цього прийшли не зовсім коректним шляхом: тим людям, які репетували, що Крим наш, ніхто не пояснював, що весь цей геополітичний бенкет може закінчитися трагічно. Може, якби вони це знали, підтримка президента спочатку не була б такою лютою, - наголосив Невзоров.

fakty.ictv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ