Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Незаконну вирубку лісу припинили на Львівщині

На Львівщині затримали майстра лісу держпідприємства, який систематично отримував «хабарі» за сприяння нелегальній вирубці та реалізації деревини. Про це Гал-інфо повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Під процесуальним керівництвом прокурорів Львівської обласної прокуратури у вечері в п’ятницю, 23 жовтня, під час одержання чергової суми неправомірної вигоди в розмірі 10 тис грн.
викрито майстра лісу держпідприємства «Дрогобицьке лісове господарство».

Встановлено, що вказана службова особа систематично вимагала гроші від суб’єктів господарювання за невжиття заходів реагування за нелегальну вирубку лісодеревини, а також продаж без відповідних документів деревини особливо цінної породи «дуб».

На цей час фігуранта, який є депутатом сільської ради, затримано в порядку ст.208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України.

Керівником обласної прокуратури готується повідомлення про підозру правопорушнику.

Заходи здійснювались спільно зі слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові та працівниками Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Санкція інкримінованої статті передбачає від 5 до 10 років ув’язнення, з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ